Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Type zoekertje

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)

Carrosserie

Cabriolet
Coupé
Stadsauto
Monovolume
Berline
Break
SUV of Terreinwagen
Overige carrosserie
Kleur
Bekleding
Interieur
Aantal deuren
Aantal zetels
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Euronorm
Conditie
Verlengde garantie
Extra Dealerservice
Sorteer op

DiepVRies • aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Om je diepvries optimaal te benutten, is het belangrijk om deze niet te vol te stoppen. Zorg voor voldoende luchtcirculatie rondom de etenswaren. Daarnaast is het handig om een lijst bij te houden van wat je in de diepvries hebt, zodat je niet vergeet wat erin ligt. Label ook de producten met de datum van invriezen.
Als je merkt dat je diepvries niet goed meer koelt, controleer dan eerst of de deur goed sluit en of er geen ijsvorming rondom de rubbers zit. Verwijder eventueel de opgebouwde ijslaag. Als het probleem aanhoudt, kan het zijn dat de thermostaat defect is of dat de koelvloeistof ontbreekt, en dan kan het verstandig zijn om een professional in te schakelen.
De houdbaarheid van voedsel in de diepvries varieert, maar over het algemeen kun je rauw vlees en vis tot 6-12 maanden bewaren, terwijl gekookte maaltijden vaak 2-3 maanden veilig blijven. Het is goed om voedsel in luchtdichte verpakkingen te verpakken om vriesbrand te voorkomen.
Een diepvries in je auto is geweldig voor lange ritten. Het geeft je de vrijheid om vers en bevroren eten mee te nemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bederf. Dit is ideaal voor roadtrips of als je op vakantie gaat, want je kunt altijd gezonde maaltijden bij de hand hebben, wat ook budgettechnisch voordelig kan zijn.
Het is aan te raden om je diepvries minstens één keer per jaar te ontdooien, vooral als je merkt dat er ijs vormt. Regelmatig ontdooien helpt om de efficiëntie van het apparaat te behouden en voorkomt een te hoog energieverbruik door ijsvorming.